KRABI THAI

KRABI THAI lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3109 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Krabi Thai. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 17:07 fantastisch lekker eten!
6 mei 2022 om 21:11 Bestelling niet ontvangen . Restaurant belde na 30 min dat ze eigenlijk gesloten zijn. Ik zou geld volgende dag terugkrijgen
2 mei 2022 om 19:51 goed als altijd
29 apr 2022 om 22:17 Eten was super koud, en niet te vreten! Totaal niet tevreden. Bah bah bah
23 apr 2022 om 18:35 Goed als altijd...
21 apr 2022 om 22:28 Bestelling kwam mooi verpakt aan en was weer heerlijk
15 apr 2022 om 22:59 Biefstuk salade was heerlijk verder ook rijst kipfilet met oestersaus besteld zag er allemaal top uit. Super leuk dat het eten wordt bezorgd als cadeau
15 apr 2022 om 22:19 Pad thai was very tasty and was delivered on time!
15 apr 2022 om 20:28 Ik heb garnalen besteld ik kreeg alleen de hoofden van de garnalen en schil erbij. Liters rode curry saus wat overigens geen saus is maar water met een kleurtje. €24,50 besteld voor zwemmende garnalen hoofden in rood water. Doei voor mij nooit meer!
11 apr 2022 om 9:01 Food was really bland even though I asked it to be spicy. It was really nice size portions and they packed it so well though.
11 apr 2022 om 5:27 Zeer zeer zeer slecht thais eten voor 58 euro super had ik grotere bakken verwacht het voelt bijna aan als oplichterij de tom gah kai soep kokos kippensoep was oud en niet vers alle kruiden er in waren vies groen afschuwelijk ik bestel er nooit meer
10 apr 2022 om 19:12 Overpriced en niet lekker!