KRABI THAI

KRABI THAI lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1160 beoordelingen
18 feb 2019 om 11:30 Bestel hier supervaak, beste pittige soepen tegen een kater en heerlijke garnaal gerechten. Zie veel klachten over lange wachttijd maar heb hier zelf nooit last van gehad. Ze zijn gewoon druk dus t duurt een uurtje, als dat t einde van de wereld is...
17 feb 2019 om 19:29 Wederom heerlijk gegeten!
17 feb 2019 om 18:14 Great tasty food, delivered exactly on time. I had asked for specific time and it was by the minute in time. Will order again.
16 feb 2019 om 7:43 Niets op aan te merken
16 feb 2019 om 0:25 Laatste 2 keer besteld smaakte het eten niet zo lekker als altijd. Graag attention for that please. Jullie mogen niet achteruit gaan op jullie eten.
15 feb 2019 om 10:52 good taste quantity a bit less. delivery time is quite long, but it was predicted so..
14 feb 2019 om 2:54 Menu 1 besteld maar kreeg helaas menu 4, vond ik niet lekker.
13 feb 2019 om 18:55 Yumm!
12 feb 2019 om 23:20 Zoals altijd top! Heerlijk eten en niets te klagen!
12 feb 2019 om 6:58 We ordered takeaway Bcs we r staying in the hotel and we just get the food no spoons or fork or napkins! Very bad service.
11 feb 2019 om 19:45 Bezorging duurde extreem lang. Bij iedere keer bellen zou het er binnen tien minuten zijn, maar duurde het nog ruim 40 min
11 feb 2019 om 18:48 Even though the delivery took long (due to traffic), it was amazing!