KRABI THAI

KRABI THAI lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2986 beoordelingen
2 dec 2021 om 1:23 Geweldig eten, heel mooi verpakking,
30 nov 2021 om 4:25 Love the new packaging!
7 nov 2021 om 19:49 Eten was geweldig goed. Laat bezorgd, maar begrijpelijk....
31 okt 2021 om 20:21 Portie mag iets meer zijn Eten was lekker
17 okt 2021 om 21:46 Bezorging >90min dat wordt niet meer als optie gegeven. Waar zijn grote gamba s in kung pad krapau gebleven? wel 5 euro meer voor dit gerecht vragen ? Als dit zo blijft bestellen we hier niet meer duurder worden maar mindere gerechten dat kan niet
11 okt 2021 om 14:31 Gewoon lekker, netjes op tijd.
23 aug 2021 om 19:58 Thuisbezorgd zei dat het binnen 45 min zou worden geleverd. Daarna stopte de teller, maar het eten werd pas na anderhalf uur geleverd, en half koud. Verder smaakt het wel goed hoor, behalve koud.
18 aug 2021 om 1:30 Top, Lieve mensen! Eten was heerlijk!
12 aug 2021 om 22:36 Never will order again, the food is nothing special and I had to wait for almost 4 hours for delivery, 3 times called them..they didn't have any courtesy to call but lied big time to tell me the food was on the way everytime I called, what a service!!!
12 aug 2021 om 21:14 Verschrikkelijk met de bezorging. Sinds 18:30 besteld en intussen 21:30 en nogsteeds is mijn eten niet bezorgd. Ik bestel nooit meer bij hun. Ik gaf ze het voordeel van de twijfel ondanks de slechte reviews, maar dit is mijn eerste en laatste keer.
12 aug 2021 om 21:11 Worst service and still no food.
11 aug 2021 om 16:52 I selected 90 mins on delivery time in this review but the order NEVER arrived. NO FOOD was delivered and was charged with no refund. Avoid this place!