KRABI THAI

KRABI THAI lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1973 beoordelingen
27 jan 2020 om 9:01 Langer dan een uur wachten op eten, onvriendelijke service en pover eten
26 jan 2020 om 5:41 Zoals altijd weer superlekker en netjes op tijd.
26 jan 2020 om 1:51 Bedank je bezorger maar voor deze review!!!!!
25 jan 2020 om 21:21 Om 17:05 vandaag besteld en om 18:58 geleverd. Eten was koud. Als reden werd gegeven dat ze het druk hebben. We hebben meer bij Krabi Thai besteld, maar dan was het op tijd enhet eten warm.
25 jan 2020 om 20:46 Erg lekker gegeten! Bezorging wel later dan afgesproken tijd, maar eten is zeker lekker genoeg om er even op te wachten!
25 jan 2020 om 12:18 really nice food!
24 jan 2020 om 9:00 Delicious food, was worth the wait
23 jan 2020 om 21:22 Gewoon slecht , eten kwam heel laat aan niet normaal gewoon hier bestel ik nooit meer
23 jan 2020 om 19:54 Ondanks de lange bezorgtijd, wat logisch is van Sloterdijk naar Adam oost, was het eten nog heel warm! En lekker
21 jan 2020 om 10:27 Eten zoals altijd top en zoals gevraagd/besteld.
21 jan 2020 om 6:22 Klein misverstand over de bestelling. Maar netjes opgelost. En daar zijn we blij mee want het eten is heerlijk dus we blijven graag bestellen.
21 jan 2020 om 0:29 Lekker weer voldoende verse groenten en goed van smaak heerlijk !!