KRABI THAI

KRABI THAI lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2977 beoordelingen
23 aug 2021 om 19:58 Thuisbezorgd zei dat het binnen 45 min zou worden geleverd. Daarna stopte de teller, maar het eten werd pas na anderhalf uur geleverd, en half koud. Verder smaakt het wel goed hoor, behalve koud.
18 aug 2021 om 1:30 Top, Lieve mensen! Eten was heerlijk!
12 aug 2021 om 22:36 Never will order again, the food is nothing special and I had to wait for almost 4 hours for delivery, 3 times called them..they didn't have any courtesy to call but lied big time to tell me the food was on the way everytime I called, what a service!!!
12 aug 2021 om 21:14 Verschrikkelijk met de bezorging. Sinds 18:30 besteld en intussen 21:30 en nogsteeds is mijn eten niet bezorgd. Ik bestel nooit meer bij hun. Ik gaf ze het voordeel van de twijfel ondanks de slechte reviews, maar dit is mijn eerste en laatste keer.
12 aug 2021 om 21:11 Worst service and still no food.
11 aug 2021 om 16:52 I selected 90 mins on delivery time in this review but the order NEVER arrived. NO FOOD was delivered and was charged with no refund. Avoid this place!
10 aug 2021 om 0:10 De dorade met zoetzure saus was SUBLIEM!!
9 aug 2021 om 21:31 Heerlijk gegeten. En we kregen, heel attent, een belletje dat het iets later werd dan we hadden gewenst. Ik vindt dat netjes. De vertraging was 10 minuten ofzo. Dit was de tweede keer dat we bij krabi besteld hebben en dat is weer goed bevallen.
8 aug 2021 om 20:39 Verzoek bezorging 18:00 echter werd om 10:48u bezorgd
8 aug 2021 om 19:58 Slechte service ooit!!!! Ik heb meer dan 2 uur gewacht, nog was niks aangekomen. Ik heb in de 3/4 keer gebeld om naar de status van mijn bestelling te vragen. De man die opnam nam mij gewoon in de maling en loog. Brutaal ook! Nooit meer hier bestellen!!!!
8 aug 2021 om 9:03 Eten duurde ruim 2,5 uur voordat we het hadden. Ik had het netjes gevonden als ze even gebeld hadden met het is druk, eten is later of dat als je belt, is er iets wat we kunnen doen om het goed te maken, want ruim 2,5 uur lang wachten is echt heel lang..
7 aug 2021 om 21:20 Het eten was prima. Maar de bezorging was 45 min te laat.